Ознаки виробничої функції трудового права України - Черкунов, О. В.; Черкунов, А. В.; Cherkunov, O. V. (Одеса : Гельветика, 2019)
Стаття присвячена визначенню ознак виробничої функції трудового права України. У дослідженні наведено різні підходи до сутності та поняття виробничої функції. У результаті комплексного аналізу цього правового явища зроблено спробу виокремити найбільш значущі та характерні ознаки виробничої функції трудового права України.

Признаки производственной функции трудового права Украины. Статья посвящена определению признаков производственной функции трудового права Украины. В исследовании приведены различные подходы к сущности и понятию производственной функции. В результате комплексного анализа данного правового явления предпринята попытка выделить наиболее значимые и характерные признаки производственной функции трудового права Украины

Signs of the production function of labor law of Ukraine. The article is devoted to identifying the features of the employment law production function in Ukraine. The investigation presents different approaches to the essence and notion of the production function. As a result of comprehensive analysis of this juridical phenomenon, it was made an attempt to single out the most significant and distinctive features of the production function of employment law in Ukraine.
Черкунов О. В. Ознаки виробничої функції трудового права України / О. В. Черкунов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 82 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2019. – С. 273-279.
Keywords: виробнича функція; трудове право; ознаки; поняття; сутність; производственная функция; трудовое право; признаки; понятие; сущность; production function; employment law; features; notion; essence