Типові сліди контрабанди вогнепальної зброї та боєприпасів - Бандуріна, Я. Ю. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню проблеми типових слідчих ситуацій, які виникають при розслідуванні контрабанди вогнепальної зброї та боєприпасів. Стосовно запропонованих слідчих ситуацій визначено основні напрямки розслідування розглядуваного злочину. А також визначено коло необхідних слідчих дій відносно кожної слідчої ситуації.
Бандуріна Я. Ю. Типові сліди контрабанди вогнепальної зброї та боєприпасів / Я. Ю. Бандуріна // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.454-456.
Keywords: слідча ситуація; класифікація слідчих ситуацій; типові слідчі ситуації; контрабанда вогнепальної зброї та боєприпасів; типові сліди злочину