Підстава кримінальної відповідальності і норма щодо домашнього насильства - Чугуніков, І. І. (Одеса, 2018)
У статті розглядаються актуальні проблеми кримінальної відповідальності за домашнє насильство, його відмежування від інших злочинів, пов'язаних із домашнім насильством, а також відповідного адміністративного правопорушення.
Чугуніков І. І. Підстава кримінальної відповідальності і норма щодо домашнього насильства / І. І. Хімченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 191-195.
Keywords: домашнє насильство; фізичне насильство; психологічне насильство; економічне насильство; Конвенція про запобігання насильству стосовно жінок; Кримінальний кодекс України