Землі, забруднені небезпечними речовинами - Бугаєнко, Каріна Вікторівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджено проблему забруднення земельних ресурсів пестицидами та агрохімікатами. Визначено правові проблеми охорони земель від забруднення небезпечними речовинами, запропоновано шляхи їх вирішення. Розглянуто правові форми охорони земель, надано рекомендації щодо їх застосування на практиці.
Бугаєнко К. В. Землі, забруднені небезпечними речовинами / К. В. Бугаєнко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 36-38.
Keywords: пестициди; агрохімікати; забруднення; земельні ресурси; поводження; охорона