Віртуальне буття електронного документу : питання теорії та практики - Манько, Д. Г. (Одеса : Фенікс, 2012)
В статті аналізується сутність та роль електронного документу з позиції особливостей його створення та існування у правовій реальності. Обґрунтовується, що юридична сила електронного документу здійснюється лише у інформаційному просторі електронних ресурсів. Фактично, існування електронного документу, виконання ним функції правового акту, пов’язано лише із віртуальною реальністю.
Манько Д. Г. Віртуальне буття електронного документу : питання теорії та практики / Д. Г. Манько // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: юриспруденція : зб. Наук. праць. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип. № 4. - С. 13-17.
Keywords: правовий акт; письмовий юридичний документ; електронний документообіг; електронний документ; електронний цифровий підпис; сертифікат ключа; посилений сертифікат ключа; суб’єкт створення електронного документу