Еволюція заперечення у деяких мовах романського ареалу - Глущук-Олея, Г. І.; Глущук-Олея, А. И.; Glushchuk-Oleia, G. I. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена дослідженню розвитку категорії заперечення у деяких романських мовах (італійській, французькій, португальській, каталанській, румунській), передусім різних заперечних засобів: заперечних часток, займенників, прислівників
Глущук-Олея Г. І. Еволюція заперечення у деяких мовах романського ареалу / Г. І. Глущук-Олея // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 26-30.
Keywords: заперечення; заперечні засоби; типи заперечення еволюції; романські мови; отрицание; средства отрицания; типы отрицания; эволюция; романские языки; negation; means of negation; types of negation; evolution; European; Romance languages