Характеристика та принципи правового регулювання інформаційних правовідносин - Іванов, Д. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проводиться аналіз наявних дефініцій поняття інформаційних правовідносин, сформульовано власне визначення "інформаційні правовідносини", здійснено загальну характеристику змісту інформаційних правовідносин. Наведено докази, що перпективним дослідженням у цій сфері є вироблення обгрунтованих пропозицій щодо вдосконалення правового регулювання інформаційних правовідносин.
Іванов Д. А. Характеристика та принципи правового регулювання інформаційних правовідносин / Д. А. Іванов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.146-148.
Keywords: інформаційні відносини; інформаційні правовідносини; ознаки інформаційних правовідносин; інформація; інформаційна діяльнісь