Моніторінговий аналіз публікаційної активності вчених університету в виданнях, що індексуються у світових наукометричних базах. - Дремлюга, Ольга Олексіївна; Дремлюга, О. О.; Dremliuha, Olha O (Одеса : Фенікс, 2026)
Метою моніторингу публікаційної діяльності вчених університету є накопичення інформації для подальшого аналізу цифрового наукового контента, якій відповідає новим тенденціям та сучасним викликам.
Дремлюга, О. О. Моніторінговий аналіз публікаційної активності вчених університету в виданнях, що індексуються у світових наукометричних базах. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 642-644. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33121
Keywords: наукометричні бази; Web of Science; Scopus; scientometric bases