Інститути громадянського суспільства як суб’єкти реалізації державної молодіжної політики - Панасюк, Віта Миколаївна; Панасюк, В. М.; Panasiuk, Vita M. (Одеса : Гельветика, 2019)
У статті аналізуються місце та роль інститутів громадянського суспільства у процесі реалізації державної молодіжної політики. Автор обґрунтовує висновок про те, що саме інститути громадянського суспільства у процесі взаємодії з органами держави впливають на визначення найбільш нагальних проблем у молодіжному середовищі та стимулюють до їх вирішення.

In article the author analyses the place and role of civil society’s institutions during the realization of public youth policy. The author comes to the conclusion that there are the civil society’s institutions that in cooperation with the state bodies influence the decision-making about the most urgent problems in a youth environment and stimulate their solving.
Панасюк В. М. Інститути громадянського суспільства як суб’єкти реалізації державної молодіжної політики / В. М. Панасюк // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 2. - С. 38-43.
Keywords: громадянське суспільство; інститути громадянського суспільства; молодіжні громадські організації; державна молодіжна політика; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; civil society; civil society institutions; youth public organizations; state youth policy