Актуальні напрями удосконалення адвокатури України - Дроздов, О. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
Статтю присвячено дослідженню актуальних напрямків удосконалення адвокатури України. На підставі аналізу наукових поглядів та відповідних нормативно-правових актів розроблено авторське бачення подальшого розвитку інституту адвокатури в Україні.
Дроздов О. М. Актуальні напрями удосконалення адвокатури України / О. М. Дроздов // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 20-24.
Keywords: стратегія; удосконалення адвокатури; адвокатська діяльність; реформування; проблеми