Навчальна програма: "Робоче місце слідчого, детектива та дізнавача" - Ульянова, Галина Олексіївна; Аркуша, Лариса Ігорівна; Торбас, Олександр Олександрович; Завтур, Віктор Андрійович; Підгородинська, Анастасія Вікторівна; Шилін, Деніс Вікторович; Пожар, Вадим Георгійович; Цехан, Дмитро Миколайович; Сидорчук, Владислав Васильович; Федчун, Наталья Олександрівна; Волошина, Владлена Костянтинівна; Мурзановська, Аліна Владиславівна; et al. (Одеса : Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», 2022)
Навчальна програма «Робоче місце слідчого, детектива та дізнавача» призначена для організації роботи студента з інформаційними базами (нормативно-правова інформація, процесуальні документи, навчально-методичне забезпечення тощо) та дозволяє оптимізувати виконання основних завдань, пов’язаних з роботою слідчого, детектива та дізнавача при проведенні досудового розслідування в умовах, наближених до реальних. При розробці навчальної програми «Робоче місце слідчого, детектива та дізнавача» використовувались методичні рекомендації та позитивний досвід роботи слідчих підрозділів Національної поліції України та органів прокуратури України, наукові розробки вчених Національного університету «Одеська юридична академія».
Програма «Робоче місце слідчого, детектива та дізнавача – Інформаційна система» призначена для організації роботи слідчого, детектива та дізнавача з інформаційними базами даних, призначених для службового використання (правова інформація, накази тощо). Система дозволяє оптимізувати виконання основних завдань, пов'язаних із професійною роботою з вищезазначеними матеріалами. Засоби довільного пошуку інформації у системі забезпечують швидкий доступ до інформації, що зберігається в системі. Програма підготовлена в рамках Проекту ЄС ERASMUS+ «Модернізація магістерських програм для майбутніх суддів прокурорів, слідчих з урахуванням європейських стандартів з прав людини» 598471-ЕРР-1-2018-1-АТ-ЕРРКА2-СВНЕ-JP (CRIMHUM). Для запуску програми необхідно завантажити архів за посиланням, відкрити теку на диску комп’ютера та вибрати файл Intdat.exe.
Посилання для завантаження: https://shorturl.at/efBM6
Keywords: програма; робоче місце слідчого, детектива та дізнавача; організації роботи слідчого, детектива та дізнавача; інформаційни бази; слідчий; детектив; дізнавач; досудове розслідування; навчальна програма; CRIMHUM