Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Експериментальна психологія", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Експериментальна психологія" Велитченко Леонід Кирилович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Експериментальна психологія" Велитченко Леонід Кирилович. 3. Велитченко Л. К. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Експериментальна психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 66 с. 4. Велитченко Л. К., Меленчук Н. І. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія психології» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса: МГУ, 2024. 41 с. 5.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Експериментальна психологія", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29398