Функції та завдання державного агенства з питань науки, інновацій та інформатизації України в сфері науки - Міщенко, Р. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито питання функцій та завдань державного агенства з питань науки, інновацій та інформатизації України в сфері науки. Автор наголошує, що серед усіх функцій та завдань агенства не має першорядних чи другорядних, всі вони спрямовані на розвиток науки в країні. На сьогоднішній день, майбутнє наукової діяльності, її потенціалу залежить від ефективної реалізації поставлених завдань та цілей Державного агенства з питань науки, інновацій та інформатизації України, як центрального органу виконавчої влади в сфері науки.
Міщенко Р. І. Функції та завдання державного агенства з питань науки, інновацій та інформатизації України в сфері науки / Р. І. Міщенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.41-43.
Keywords: Державне агенство з питань науки, інновацій та інформатизації; інформатизація освіти; нормативно-правові акти; реформи; модернізація