Метод пізнання невербальної інформації під час розслідування злочинів: спостереження - Ващук, О. П.; Vashuk, O. Р. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Статтю присвячено аналізу спостереження як методу пізнання невербальної інформації під час розслідування злочинів, який застосовується в криміналістиці та використовується в практичній діяльності правоохоронних органів. Надано характеристику уваги як складової спостереження та окремо виділено й досліджено її властивості.
Ващук О. П. Метод пізнання невербальної інформації під час розслідування злочинів: спостереження / О. П. Ващук // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 309-315.
Keywords: криміналістика; метод пізнання; невербальна інформація; невербальні знаки; розслідування злочинів; спостереження; правоохоронні органи; верифікатор; криминалистика; метод познания; невербальная информация; невербальные знаки; расследование преступлений; наблюдение; правоохранительные органы; верификатор; forensic science; method of knowledge; non-verbal information; non-verbal signs; crime investigations; surveillance; law enforcement; verifier