Деякі проблемні питання застосування судами України норм міжнародного права при здійсненні правосуддя - Пташинська, В. П.; Пташинская, В. П.; Ptashinska, B. P. (Одеса : Фенікс, 2014)
Огляд теоретичних поглядів, а також усталені в законодавстві та судовій практиці підходи до практичного вирішення озвучених в досліджені питань дозволяють зробити висновок, що досі залишається багато прогалин та протиріч у процесі застосування національними судами України норм міжнародного права, які найближчим часом необхідно заповнити та подолати.
Пташинська В. П. Деякі проблемні питання застосування судами України норм міжнародного права при здійсненні правосуддя / В. П. Пташинська // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 276-278.
Keywords: норми міжнародного права при здійсненні правосуддя в Україні; застосування норм міжнародного права органами судової юрисдикції; застосування національними судами положень міжнародних договорів; нормы международного права при совершении правосудия в Украине; приминение норм международного права органами судебной юрисдикции; применение национальными судами положений международных договоров; international law in the commission of justice in Ukraine; use of international law the judicial jurisdiction; the use of national courts the provisions of international treaties