Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Процеси та апарати", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Процеси та апарати. Безбах Ігор Віталійович, Харенко Дмитро Олександрович. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 3. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 6 с. 4. Конспект лекцій з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / І. В. Безбах, Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 30 с. 5. Питання до іспиту. 6. Тестові завдання. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Процеси та апарати", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29274