Адвокатура: минуле та сучасність : матер. іі міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Oдеса, 2 березня 2013 р.) - (:unkn) unknown (Фенікс, 2013)
Адвокатура: минуле та сучасність : матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – 592 с.
Keywords: загальнотеоретичні питання розвитку інституту адвокатури; історико-правові питання розвитку адвокатури; конституційно-правові аспекти формування та розвитку інституту адвокатури; кримінально-правові проблеми функціонування інституту адвокатури; кримінально-процесуальні проблеми функціонування інституту адвокатури; правові аспекти участі адвоката в цивільному судочинстві; правові аспекти участі адвоката в господарському судочинстві; міжнародно-правові аспекти діяльності адвокатури; проблеми участі адвоката в захисті прав людини; правові та організаційні аспекти здійснення адвокатської діяльності; общетеоретические вопросы развития института адвокатуры; историко-правовые вопросы развития адвокатуры; конституционно-правовые аспекты развития формирования и развития института адвокатуры; уголовно-правовые проблемы функционирования института адвокатуры; уголовно-процессуальные проблемы функционирования института адвокатуры; правовые аспекты участия адвоката в гражданском судопроизводстве; правовые аспекты участия адвоката в хозяйственном судопроизводстве; международно-правовые аспекты деятельности адвокатуры; проблемы участия адвоката в защите прав человека; правовые и организационные аспекты осуществления адвокатской деятельности; theoretical questions of the development of the institute of the advocacy; historical and legal questions of the development of advocacy; constitutional legal aspects of the development of the institute of advocacy; criminal legal problems of the functioning of the institute of advocacy; criminal procedural problems of the functioning of the institute of advocacy; legal aspects of the advocate's participating in the civil procedure; legal aspects of the advocate's participating in the commercial litigation; international legal aspects of the advocacy's activity; problems of the advocate's participation in the protection of human rights; legal and organisational aspects of the advocate's activity