Плагіат та соціум - Сляднєва, Г. О.; Сляднева, Г. О.; Slyadnyeva, G. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджені загальні положення поняття і вмісту плагіату в сучасному законодавстві і теорії. Проаналізовано сучасний стан поширення плагіату в Україні. Автором визначені і класифіковані окремі форми плагіату і проаналізовані вміст і співвідношення понять «недозволене», «запозичення», «відтворення». На підставі проведеного дослідження визначено основні проблеми протидії плагіату на сучасному етапі розвитку українського суспільства.
Сляднєва Г. О. Плагіат та соціум / Г. О. Сляднєва // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 247-252.
Keywords: соціум; інтелектуальна власність; плагіат; інформація; социум; интеллектуальная собственность; плагиат; информация; society; intellectual property; plagiarism; information