Стажування як один з етапів набуття статусу адвоката - Перехрестюк, Д. Ю. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена стажуванню кандидата в адвокати в Україні. Окреслюються проблеми, які виникають під час допуску та проходження стажування, та пропонуються шляхи їх подолання.
Перехрестюк Д. Ю. Стажування як один з етапів набуття статусу адвоката / Д. Ю. Перехрестюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 171-172.
Keywords: адвокат; статус адвоката; стажування; стажист; Рада адвокатів