Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Соловська І.М., Мазур Г.Д. Комп͗ютерна графіка : конспект лекцій для здобувачів [Електронне видання] / Соловська І.М., Мазур Г.Д. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 53 с. 3. Соловська І.М. Комп’ютерна графіка: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Соловська І.М. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 15 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна графіка» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.