Адміністративне корупційне правопорушення: поняття, склад, ознаки - Ільєнок, Т. В.; Ильенок, Т. В.; Ilyenok, T. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Спираючись на аналіз чинного антикорупційного законодавства і доктринальні точки зору на генезис та сутність корупції, у ході дослідження праць науковців України визначено поняття адміністративного корупційного правопорушення. З’ясовано склад адміністративного корупційного правопорушення. Виокремлено ознаки адміністратив- ного корупційного правопорушення.
Ільєнок Т. В. Адміністративне корупційне правопорушення: поняття, склад, ознаки / Т. В. Ільєнок // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 511-516.
Keywords: корупція; адміністративне правопорушення; коррупция; административное правонарушение; corruption; administrative offense