Наукова та педагогічна спадщина професора Ю. Є. Полянського : Матеріали круглого столу Одеса, 17 лютого 2023 р. - (:unkn) unknown (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юридична академія», 2023)
Видання підготовлено до 70-річчя від дня народження професора кафедри організації судових, правоохоронних органів та адвокатури Національного університету «Одеська юридична академія», кандидата юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Юрія Євгеновича Полянського (1953–2020). Матеріали круглого столу з проблем організації судоустрою, прокуратури та адвокатури, який відбувся у Національному університеті «Одеська юридична академія» 17 лютого 2023 року, становлять інтерес для дослідників проблем судової влади, адвокатури, прокуратури, колег, учнів професора Ю.Є. Полянського.

The publication was prepared for the 70th anniversary of the birthday of the professor of the department of ganization of judicial, law enforcement bodies and the bar of the National University "Odesa Law Academy", candidate of legal sciences, professor, emeritus wife of Ukrainian lawyer Yuri Yevhenovich Polyanskyi (1953–2020). Materials of the round table on the problems of the organization of the judiciary, the prosecutor's office and of the Bar, which took place at the National University "Odesa Law Academy demia" on February 17, 2023, are of interest to researchers of judicial problems authorities, the bar, the prosecutor's office, colleagues, students of professor Yu.Ye. Polyansky
Наукова та педагогічна спадщина професора Ю. Є. Полянського : зб. мат. круглого столу (Одеса, 17 лют. 2023 р.) / відп. ред. проф. Н. М. Бакаянова ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса, 2023. – 248 с.
Keywords: Юрій Євгенович Полянський; Yurii Yevhenovych Polianskyi; Одеська правова школа; кафедра організації судових, правоохоронних органів та адвокатури; науково-викладацька діяльность Юрія Євгеновича Полянського; судоустрій; судова влада; прокуратура України; адвокатура; Odessa Law School; Department of Organization of Judicial, Law Enforcement and Advocacy; Scientific and scientific activity ofYu. Ye. Polianskyi; judiciary; court authority; prosecutor's office of Ukraine; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE