Право на безопасность в контексте всеобщей прозрачности - Демьяненко, Анна Юрьевна; Соломанина, Татьяна Евгеньевна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті висвітлюеться проблема права на безпебу у цифрову єпоху. А також зниження рівня насильства як фактор різних прав людини в великій кількості національних та міжнародних правових актів.
Демьяненко А. Ю., Соломанина Т. Е. Право на безопасность в контексте всеобщей прозрачности / А. Ю. Демьяненко, Соломанина Т. Е. // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 90-92.
Keywords: безопасность; насилие; Конвенции о защите прав человека; цфровизация