Валентин Володимирович Долежан - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2008)
Покажчик містить матеріали про життєвий шлях, трудову, наукову і навчально-педагогічну діяльнІсть В.В. Долежана.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; Долежан В.В.; біобібліографія; юридична бібліографія; Dolezhan V.V.