До питання про право дитини на свободу віросповідання - Кривенко, Юлія Василівна; Кривенко, Юлия Васильевна; Kryvenko, Yulia V. (My University, 2014)
Стаття присвячена дослідженню окремих питань, які стосуються визначення права дитини на свободу віросповідання. Основна увага приділена праву дитини на свободу віросповідання з врахуванням особливостей цивільно-правового статусу дитини у цивільному та сімейному законодавстві України.

Статья посвящена исследованию отдельных вопросов, которые касаются определения права ребенка на свободу вероисповедания. Основное внимание уделено праву ребенка на свободу вероисповедания с учетом особенностей гражданско-правового статуса ребенка в гражданском и семейном законодательстве Украины.

The article investigates the specific issues relating to the definition of the child’s right to freedom of worship. Main attention is paid to the child’s right to freedom of worship, taking into account the features of civil-legal status of children in the civil and family legislation in Ukraine.
Кривенко Ю. В. До питання про право дитини на свободу віросповідання / Ю. В. Кривенко // Часопис цивілістики. – 2014. – Вип. 17. – С. 72-75.
Keywords: свобода віросповідання; цивільно-правовий статус дитини; самовизначення самореалізації особистості; цінність дитини як члена суспільства; релігійні права дітей; свобода вероисповедания; гражданско-правовой статус ребенка; самоопределение самореализации личности; ценность ребенка как члена общества; религиозные права детей; freedom of worship; civil legal status of the child; self-determination of self-realization of personality; value of a child as a member of society; religious rights of children