До питання про відповідальність за деякі суспільно небезпечні діяння сексуальної спрямованності - Бакаєв, Денис Ігорович (Одеса, 2018)
Дану статтю присвячено актуальній проблемі відповідальності за суспільно небезпечні діяння сексуальної спрямованності. Проаналізовано особливості суспільно небезпечних діянь в тому, що за багатьма своїми показниками такі діяння мають суттєві схожості в своєму закріпленні в багатьох державах.
Бакаєв Д. І. До питання про відповідальність за деякі суспільно небезпечні діяння сексуальної спрямованності / Д. І. Бакаєв // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 203-206.
Keywords: кримінальна відповідальність; діяння сексуальної спрямованності; Кримінальний кодекс України; неповнолітні особи; насильство; злочини