Соціальні медіа : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент» - Чубук, Олег Леонтійович (Одеса : Фенікс, 2025)
Методичні вказівки/рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Соціальні медіа». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Чубук О. Л. Соціальні медіа : метод. вказівки для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. осв. галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спец. 073 «Менеджмент» [Електронне видання] / уклад. О. Л. Чубук ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2025. – 36 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29468
Keywords: Соціальні медіа; Соціальні мережі; Стратегія роботи в соцмережах; Маркетинг соціальних медіа; Бізнес-середовище; Функціонування інформаційного простору; Збирання та аналізу інформації; Цифрові інформаційні та комунікаційні технології