Прокуратура Україні : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» - Косюта, Михайло Васильович; Костенко, Сергій Костянтинович (Одеса, 2025)
Методичні вказівки з дисципліни «Прокуратура Україні» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія» (галузь знань К «Безпека і оборона», спеціальність К9 «Правоохоронна діяльність»). Методичні вказівки містять перелік тем, які розглядаються під час навчання, та завдання, які студенти вирішують під час практичної роботи в процесі навчання, посилання на міжнародне законодавство і національне законодавство України та на рекомендовану наукову літературу.
Косюта М. В. Прокуратура Україні : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань К «Безпека і оборона» спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» / М.В. Косюта, С.К. Костенко; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса. 2025. – 122 с. – Режим доступу:
Keywords: прокуратура України; історія становлення і розвитку прокурорської системи; функції прокуратури України; принципи організації і діяльності прокуратури; система та структура органів прокуратури України; організація роботи та управління в органах прокуратури; кадрове забезпечення прокуратури; поняття та завдання органів прокурорського самоврядування