Виклики правової моделі реалізації в Україні норм міжнародного гуманітарного права - Линник, Тетяна; Lynnyk, Tetiana (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах висвітлене реалізацію в Україні норм міжнародного гуманітарного права у вимірі вітчизняних адміністративних моделей, форм та механізмів, серед іншого повʼязаних із протидією російській агресії. The abstracts highlight the implementation of international humanitarian law norms in Ukraine in the context of domestic administrative models, forms and mechanisms, including those related to countering Russian aggression.
Challenges of the legal model of implementation of international humanitarian law norms in Ukraine
Линник Т. Виклики правової моделі реалізації в Україні норм міжнародного гуманітарного права / Т. Линник // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 259-263. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31216
Keywords: імплементація; міжнародне гуманітарне право; російська агресія; implementation; international humanitarian law; russian aggression