Цивільно-правові договори щодо земельних ділянок - Фролова, Н. В.; Frolova, N. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
Договірні відносини у сфері набуття прав на землю набувають поширення в наш час. Розвивається ринок земель, через що питання набуття прав на землю на договірних засадах потребують удосконалення та розвитку. Стаття присвячена характеристиці видів договорів щодо переходу права власності на землю та права землекористування.
Фролова Н. В. Цивільно-правові договори щодо земельних ділянок / Н. В. Фролова // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук.пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 182-189.
Keywords: цивільно-правові договори; ринок землі; права на землю; гражданско-правовые договоры; рынок земли; права на землю; civil contracts; land market; land rights