Електорально-просторова спадкоємність політичних партій в Україні (на матеріалі парламентських виборів 1998-2014) - Авксентьев, А. О. (Одеса, 2016)
В статті розглянуто особливості питання щодо діяльності електорально-просторової спадкоємності політичних партій в Україні (на матеріалі парламентських виборів 1998-2014).
Авксентьєв А. О. Електорально-просторова спадкоємність політичних партій в Україні (на матеріалі парламентських виборів 1998-2014) / А. О. Авксентьєв // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 25-30.
Keywords: політичні партії; електорально-просторова спадкоємність; вибори; парламентські вибори; демократія; політичне управління