Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни «Фінанси, гроші, кредит» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - Кібік, Ольга Миколаївна; Слободянюк, Ольга Василівна; Візіренко, Світлана Вікторівна; Редіна, Євгенія Валентинівна; Kibik, Olha M.; Slobodianiuk, Olha V.; Vizirenko Svitlana V.; Redina, Yevheniia V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Методичні рекомендації розроблені з метою ознайомлення здобувачів з вимогами щодо виконання, оформлення та захисту курсової роботи. В методичних рекомендаціях розкрито основні етапи написання курсової роботи в Національному університету «Одеська юридична академія» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / D1 «Облік і оподаткування», вимоги щодо їх змісту та оформлення. Методичні рекомендації призначені для викладачів-керівників курсових робіт та здобувачів 2 курсу денної та заочної форм навчання.
Кібік О. М,, Слободянюк О. В,, Візіренко С. В,, Редіна Є. В. Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни «Фінанси, гроші, кредит» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Нац. ун-т «Одеська юридична академія». Одеса, 2026. 35 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/33657;DOI: https://doi.org/10.32837/11300.33657
Keywords: Фінансові ресурси; фінансовий аналіз; грошові потоки; фінансові результати; рентабельність; фінансова стійкість; структура капіталу; податкове навантаження; SWOT-аналіз; фінансовий менеджмент