Кримінальна відповідальність у сфері оподаткування - Попова, Л. М. (Одеса, 2016)
У статті розглядаються особливості видів юридичної відповідальності за податкові правопорушення відповідно до чинного законодавства України.
Попова Л. М. Кримінальна відповідальність у сфері оподаткування / Л. М. Попова // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 283-287.
Keywords: податкові правопорушення; юридична відповідальність; фінансова відповідальність; адміністративна відповідальність; кримінальна відповідальність