Види ідентифікаційних досліджень під час розслідування кримінальних проваджень, повʼязаних із викраденням дітей - Сон, Людмила; Son, Lyudmila (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Розглянуто основні напрями проведення ідентифікаційних досліджень під час розслідування злочинів, повʼязаних із викраденням дітей. Виокремлені завдання та основна функціональна спрямованість таких досліджень під час розслідування правопорушень цієї категорії. The main directions of conducting identification research during the investigation of crimes related to child abduction are considered. The tasks and main functional focus of such research during the investigation of offenses of this category are highlighted.
Types of identification research during the investigation of criminal proceedings related to child abductions
Сон Л. Види ідентифікаційних досліджень під час розслідування кримінальних проваджень, повʼязаних із викраденням дітей / Л. Сон // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 119-121. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31264
Keywords: ідентифікаційні дослідження; криміналістична ідентифікація; викрадення дітей; кримінальне правопорушення; identification research; forensic identification; child abduction; criminal offense