Розвиток законодавства України в умовах Євроінтеграції : матеріали Всеукраїнської наукової конференції (м. Кривий Ріг, 5 травня 2026 р.) - (:unkn) unknown (Кривий Ріг : Вид. ФОП Барихіна Н. Л., 2026)
Збірник тез доповідей учасників Всеукраїнської наукової конференції «Розвиток законодавства України в умовах Євроінтеграції», яка відбулася 5 травня 2026 року на базі Криворізького навчально-наукового інституту Національного університету «Одеська юридична академія». Доповіді присвячені актуальним питанням гармонізації національного законодавства України з правом Європейського Союзу, реформуванню системи матеріальних та процесуальних галузей права в контексті євроінтеграційних процесів, удосконаленню правотворчої та правозастосовної діяльності, а також проблемам імплементації європейських стандартів у сфері публічного управління і суміжних соціально-політичних та економічних питань. Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, а також правників, які цікавляться проблемами сучасного розвитку правової системи України в умовах Європейської інтеграції та впровадження європейських правових стандартів у правозастосовну практику.
Розвиток законодавства України в умовах Євроінтеграції: матеріали Всеукр. наук. конференції (Кривий Ріг, 5 травня 2026 р.). Кривий Ріг : Вид. ФОП Барихіна Н. Л., 2026. 263 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/33613
Keywords: євроінтеграція; законодавство України; правова система; правові реформи; гармонізація законодавства; право Європейського Союзу; кримінальне право; адміністративне право; захист прав людини; верховенство права; European integration; Ukrainian legislation; legal system; legal reforms; harmonization of legislation; European Union law; criminal law; administrative law; human rights protection; rule of law