Цивільне право : практикум для здобувачів освітньої програми фахового передвищого рівня освіти в Академічному фаховому коледжі ОНЮА, галузь знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] - Харитонов Є. О.; Харитонов Євген Олегович; Kharytonov Yevhen O.; Сафончик О. І.; Сафончик Оксана Іванівна; Safonchyk Oksana I.; Давидова Ірина Віталівна; Давидова І. В.; Davydova Iryna V.; Чанишева Аліна Рашидівна; Чанишева Г. Р.; Chanysheva Alina R.; et al. (Одеса : Фенікс; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
У практикумі містяться методичні вказівки та теми курсу цивільного права, в яких визначено питання теми, нормативні правові акти, літературні джерела та завдання.
Цивільне право : практикум для здобувачів освітньої програми фахового передвищого рівня освіти в Академічному фаховому коледжі ОНЮА, галузь знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / Є. О. Харитонов, О. І. Сафончик., І. В. Давидова ; за заг. ред. Є. Харитонова, О. Сафончик ; НУ «ОЮА». - Одеса : Фенікс, НУ "ОЮА", 2025. - 60 с. - Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/30439
Keywords: цивільне право; практикум; передвища освіта; civil law; workshop; higher education