Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус «Фізика» Горбачов Віктор Едуардович. 2. ОК7 Довідник з фізики. 3. ОК7 Фізика Методичні вказівки для самостійної роботи. 4. Робоча програма «Фізика» Горбачов Віктор Едуардович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32445