Етичні аспекти взаємовідносин адвоката з судом та іншими учасниками судового процесу - Мандзюк, Н. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
Однією з актуальних проблем сьогодення, з якою стикається адвокатська спільнота, є проблема взаємовідносин адвоката із судом. Така актуальність обумовлюється тим, що на ці два інститути переважно покладається функція щодо здійснення захисту прав людини. Актуальність проявляється також у тому, що українське законодавство побудоване з огляду на необхідність дотримання принципу взаємної поваги у взаємовідносинах між адвокатом і судом.
Мандзюк Н. В. Етичні аспекти взаємовідносин адвоката з судом та іншими учасниками судового процесу / Н. В. Мандзюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.531-534.
Keywords: взаємовідносин адвоката з судом; адвокатська етика; учасники судового процесу