Принцип незалежності в адвокатській діяльності - Калашник, Ю. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджується принцип незалежності адвокатської діяльності. Відображаються відомості щодо проблем реалізації зазначеного принципу під час виконання адвокатом своїх професійних обов'язків.
Калашник Ю. В. Принцип незалежності в адвокатській діяльності / Ю. В. Калашник // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.77-80.
Keywords: адвокатська діяльність; принцип незалежності; складові елементи; нормативне регулювання; особливості реалізації; проблемні аспекти