Теоретико-методологічні засади формування інноваційних державних антикорупційних інституцій - Пархоменко-Куцевіл, Оксана Ігорівна; Пархоменко-Куцевіл, О. І.; Parkhomenko-Kutsevil, Oksana I. (Одеса, 2018)
У статті проаналізована методологічна складова частина – реінжиніринг як основа формування антикорупційних органів. Обґрунтовано, що реінжиніринг – архітектурна побудова, створення державних установ (закладів, організацій) на основах інженерної науки шляхом проектування й управління державними процесами. До основних етапів реінжинірингу адміністративних процесів належать такі: підготовчий етап, який включає репозиціювання, визначення головної місії й основних проблем функціонування; етап стратегічного планування процесу реінжинірингу адміністративних процесів; етап розроблення проекту реінжинірингу адміністративних процесів; етап реалізації й контролю реінжинірингу адміністративних процесів.
Пархоменко-Куцевіл О. І. Теоретико-методологічні засади формування інноваційних державних антикорупційних інституцій / О. І. Пархоменко-Куцевіл // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2018. – Вип. 31. – С. 59-64.
Keywords: корупція; адміністративні процеси; антикорупційні органи; реінжиніринг адміністративних процесів; corruption; administrative processes; anti-corruption bodies; reengineering of administrative processes; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE