Глобалізаційні процеси та адаптивні стратегії менеджменту в умовах невизначеності : збірник матеріалів І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 квітня 2026 року, Україна, Одеса, Міжнародний університет - (:unkn) unknown (Київ : ГО «МНГ», 2026)
У збірнику містяться матеріали доповідей та тез виступів учасників Міжнародної науково-практичної конференції, присвячені актуальним проблемам сучасного менеджменту, цифровізації економіки, розвитку інноваційних технологій у ресторанному господарстві, а також адаптивним стратегіям у сфері туризму та готельно-ресторанного бізнесу. Окрему увагу приділено питанням державного регулювання бізнес-середовища та впровадженню соціальних інновацій. Матеріали надруковано в авторській редакції. Відповідальність за зміст доповідей, точність викладених фактів, цитат, посилань та бібліографічних описів несуть автори.
Глобалізаційні процеси та адаптивні стратегії менеджменту в умовах невизначеності : зб. матеріалів І Міжнар. наук.-практич. конф. (30 квіт. 2026 р., Україна, Одеса, Міжнародний університет). Київ, 2026. 154 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32907 ; https://doi.org/10.56287/8285-61-6
Keywords: Стратегічне управління; управлінські рішення; бізнес-середовище; невизначеність; антикризовий менеджмент; цифрова трансформація; конкурентоспроможність підприємства; ризик-менеджмент; ситуаційний менеджмент; адаптивність бізнесу; управлінський облік; бізнес-аналітика; релокація підприємств; фінансова стійкість; цифровізація бізнес-процесів