Про недоліки реформування системи органів управління державним майном - Пенчева, Г. М.; Пенчева, А. Н.; Pencheva, G. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено аналізу проекту реформування системи органів управління державним майном шляхом створення єдиної державної холдингової компанії та субхолдингів, аналізу системи та повноважень державних органів управління. Визначено його основні недоліки, обґрунтовано недоцільність та формальність таких перетворень.
Пенчева Г. М. Про недоліки реформування системи органів управління державним майном / Г. М. Пенчева // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 419-427.
Keywords: реформування; система органів управління; державне майно; корпоратизація; холдингова компанія; реформирование; система органов управления; государственное имущество; корпоратизация; холдинговая компания; reforming; the system of governance; state property; corporatization; holding company