М. Ю. Чижов про походження і матеріальні джерела права - Дзевелюк, Андрій Володимирович; Дзевелюк, Андрей Владимирович; Dzevelyuk, Andrey V. (Одеса : Фенікс, 2014)
В даній статті досліджується розуміння М. Ю. Чижовим джерела права, його походження, а також фактори які впливають на його походження. В даному дослідженні автор аналізує погляди на походження джерела права та утворення джерела права з точки зору різних правових шкіл, та різних учених та мислителів.

This paper examines the understanding of M. Chizhov sources of law, its origin and the factors that influence its origin. In this study, the author examines the views on the origin of the source of law and the formation of the sources of law in terms of the different legal schools, and various scholars and thinkers.

В данной статье исследуется понимание М. Ю. Чижовым источника права, его происхождения, а также факторы влияющие на его происхождение. В данном исследовании автор анализирует взгляды на происхождение источника права и образования источника права с точки зрения различных правовых школ, и различных ученых и мыслителей.
Дзевелюк А. В. М. Ю. Чижов про походження і матеріальні джерела права / А. В. Дзевелюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С. 375-385.
Keywords: М. Ю. Чижов; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; походження джерела права; форми права; правосвідомість; M. Chizhov; происхождения источника права; the origin of the sources of law; forms of law; формы права; правосознание; sense of justice