Права людини та сучасні технології штучного інтелекту - Марценко, Наталія Степанівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розкрито проблемні питання правового погляду на штучний інтелект, зокрема його співвідношення з правами людини та правом інтелектуальної власності.
Марценко Н. С. Права людини та сучасні технології штучного інтелекту / Н. С. Марценко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 223-226.
Keywords: штучний інтелект; правове регулювання; права людини; свобода й недоторканність приватного життя; захист персональних даних