Навчання професійно-етичній культурі спілкування англійською мовою майбутніх юристів - Абрамова, Є. Ю.; Абрамова, Е. Ю.; Abramova, E. Yu. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті констатує, що іноземна мова в вузі - засіб професійного зростання та підвищення творчої активності майбутніх фахівців. З метою підвищення ефективності процесу формування культури спілкування юриста в умовах ВНЗ доцільно : здійснити перехід від розгляду на навчальних заняттях окремих питань професійної культури юриста - до цілісного, комплексного освоєння професійно-орієнтованих лінгвістичних знань і умінь, збагачення досвіду творчої діяльності щодо створнення професійно-значущих типів висловлювання.
Абрамова Є. Ю. Навчання професійно-етичній культурі спілкування англійською мовою майбутніх юристів / Є. Ю. Абрамова // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 608-610.
Keywords: англійська мова для юристів; мовленевий етикет англійської мови для юристів; английский язык для юристов; языковый этикет английского языка для юристов; English for Lawyers; language etiquette of English for Lawyers