Менеджмент : практикум для здобувачів курсу всіх форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Разінкін, Нікіта Сергійович (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Практикум з дисципліни «Менеджмент» спрямований на розвиток теоретичних знань та практичних навичок у сфері управління, включаючи планування, організацію, мотивацію, контроль і лідерство. здобувачі набувають досвіду в прийнятті управлінських рішень, розвивають навички командної роботи та управління проектами, що дозволяє підготуватися до реальних умов у бізнесі та організаціях.
Горбаченко С. А. Менеджмент : практикум для здобувачів курсу всіх форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / С. А. Горбаченко, Н. С. Разінкін. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 86 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29779
Keywords: Історичний розвиток теорії та практики менеджменту; принципи менеджменту; організаційна функція менеджменту; влада та лідерство; управління конфліктами; етика управління та імідж організації