Наукові основи кримінально-правової політики в Україні в світлі практики ЄСПЛ - Харитонова, О. В. (Одеса, 2016)
В статті досліджено проблематику питання кримінально-правової політики, здійснено спробу знайти нові підходи до покращення ефективності роботи кримінально-правової політики у сфері виконання покарань.
Харитонова О. В. Наукові основи кримінально-правової політики в Україні в світлі практики ЄСПЛ / О. В. Харитонова // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 78-84.
Keywords: кримінально-правова політика; запобігання злочинності; права людини; ЄСПЛ; кримінальне законодавство