Динаміка кримінального права як об'єкт наукового дослідження: поняття та ознаки - Балобанова, Дар'я Олександрівна (My University, 2013)
Стаття присвячена розгляду самостійного об'єкту наукового дослідження - динаміки кримінального права. Надається обгрунтовання виокремлення такого поняття, доцільність його вивчення, наводяться ознаки, що характеризують динаміку кримінального права.,
Keywords: динаміка; кримінальне право; законодавство; доктрина; кримінально-правова політика; правозастосовна діяльність; динамика; уголовное право; законодательство; доктрина; уголовно-правовая политика; праоприменительная деятельность; dynamics; criminal law; legislation; doctrine; criminal policy; law enforcement