Біологічна характеристика антимікробного засобу для ерадикації Helicobacter pylori - Новицький, А. О.; Власенко, В. В.; Власенко, І. Г.; Назарчук, О. А.; Коваленко, І. В.; Барило, О. С.; Дудар, А. О. (My University, 2016)
Розроблено новий антимікробний лікарський засіб для лікування виразкової хвороби шлунку та дванадцятипалої кишки, асоційованих з Helicobacter pylori, на основі синергічної дії антимікробних препаратів та комплексу речовин.
Новицький А. О. Біологічна характеристика антимікробного засобу для ерадикації Helicobacter pylori / А. О. Новицький, В. В. Власенко, І. Г. Власенко, О. А. Назарчук, І. В. Коваленко, О. С. Барило, А. О. Дудар // “Biomedical and biosocial anthropology ”. – 2016. - № 27. – С. 147-149.
Keywords: Helicobacter pylori; ерадикація; нітазол; амоксицилін; метод серійних розведень