Формування міграційної політики України в поєднанні з міжнародною трудовою міграцією - Павлова, В. О.; Павлова, В. А.; Pavlovа, V. О. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена висвітленню нормативного процесу формування міграційної політики в Україні та вдосконалення її згідно міжнародного досвіду, а також необхідність співпраці з міжнародними організаціями та інтеграційними угрупуваннями щодо врегулювання міжнародної трудової міграції.
Павлова В. О. Формування міграційної політики України в поєднанні з міжнародною трудовою міграцією / В. О. Павлова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 309-316.
Keywords: міграційна політика; трудова міграція; концепція державної міграційної політики; глобалізація; миграционная политика; трудовая миграция; концепция государственной миграционной политики; глобализация; migration policy; labor migration; concept of state migration policy; globalization